2012-01-06

Paddelåret 2011

Paddelåret 2011, ett av de sämsta på länge ;-) Blir inte mycket paddlat om man är ute och reser i världen på bästa paddeltid här hemma. Nästan 6 veckor försvann av olika orsaker vilket resulterade i knappt 60 paddeldagar och så få tältnätter att det inte går att rapportera.

Men några höjdpunkter finns. Loån och Voxnan med kanadensare gav mersmak. Utbildning av nya kajakledare inom Region Mälardalen gav mycket. Årets höjdpunkt var Orust Runt, blåsigt men så här efteråt bara kul.

Införskaffande av Epic V8:an gav den nytändning som behövdes, blött är det men fort går det.

2012 då? Det blir en del resor som kommer att krocka med paddlingsäsongen, men det innebär kanske paddling på andra sidan av jordklotet också. Kommer att missa Orust Runt, men kanske blir det ASKR istället?
Mer surfskipaddling står på programmet, säkert med en snabbare låda? Blir det Epic V10 sport, Fenn Swordsfish eller Carbonology Zest?
Flytten av en kajak över till KS Ägir medför att man måste träningspaddla mer? Det snackas om gryningspaddling på sommarmorgnarna, är det hälsosamt att träna så tidigt på morgonen?

Inga kommentarer: