2008-04-20

Inget paddlat


Inget paddlat i helgen. Lördagen gick med till första hjälpen kurs som UPK och Friluftsfrämjandet Uppsala kanotsektionen höll. Bra att få en uppfriskning av Hjärt – Lungräddning m.m. Trevligt gäng, vilket gjorde att det inte var så farligt att sitta inomhus en så vacker lördag.

Det blev lite skärgård på söndagen ändå, var en vända ute på Singö. Kallt i vattnet verkar det vara, mellan 3 och 4 grader enligt SMHI, så något bad blev det inte.

Veckan som kommer blir hektisk. På tisdag är det bildvisningskväll och på lördag är det dags för säkerhetsövningar i Fyrishov.

Lite kajakevents är på gång de kommande veckorna.

Till helgen (26/4 - 27/4) är det Swimadagarna i Stockholm.

10 – 11 maj går Kajakdagarna av stapeln, de verkar bli större och större för varje år. Skall bli kul att prova Lettman Speedliner om Bootshaus har med sig en sådan.
Fast det är kanske en Lettman Streamliner man borde skaffa som träningskajak om man skall hänga med Ägirs lördagspaddlingar ett tag till?

Kajaktiv kommer till Uppsala 28 maj ett samarrangemang med Naturkompaniet. Inte helt säker på var de skall hålla hus men insiderrykten säger att det blir i Sunnerstagropen och vid kanotsektionens bryggor.

Inga kommentarer: